Instagram приложения за маркетинг – част 1

Instagram приложения за обработка на изображения и видео

Вече сте разбрали, че Instagram ни е любима социална мрежа. В желанието си да Ви я представим и да Ви бъдем полезни, поредно Ви разказахме за:

Днес продължаваме смело и ще Ви запознаем с маркетингови туулове ( на чист старобългарски – маркетингови инструменти), които да използвате и които да добавят стойност към дейността Ви в тази социална мрежа.

Чрез използването на подходящи инструменти много лесно ще можете да управлявате визуалното съдържание, да продавате продуктите си и да си спестите време!

Да започваме!

Приложения за изображения

Все пак Instagram е мрежа, в която всичко се върти около визуалното съдържание, затова съвсем нормално започваме с приложения за обработка на снимки. Няма по-привличащо от вкусно ястие, прекрасна туристическа гледка или секси дреха, нали? Но дори и най-привлекателният продукт може да бъде подминат, ако не е заснет добре. Знам, че ще се съгласите!

instagram-prilozheniya1

#Layout

Вече сме Ви представяли този инструмент, но повторението е майка на знанието! Layout е приложение на Instagram и е свободен за употреба. С него може да създавате различни колажи, притежава различни конфигурации от темплейти. Това позволява комбинацията на различни продукти в едно общо изображение.

#Quick

Това приложение Ви позволява бързо да добавите текст към изображението си, да го разместване, намествате и въобще да го коригирате, както искате да изглежда.

Можете да споделяте редактираното изображение в множество социални мрежи. Освен в Instagram, включително във Facebook и WhatsApp.

Приложението е безплатно, но можете да ползвате и заплащане за достъп до повече функции.

#Afterlight

Ако се чувствате ограничени от опциите и филтри за редактиране на снимки Instagram , не се колебайте да опитате Afterlight! Това приложение позвлява редактиране на снимки бързо и лесно.

В момента можете да получите достъп до 15 инструмента за регулиране, 74-филтри, 78 текстури, 128 кадъра. Цената е $ 0,99 и е на разположение както за IOS, така и за Android.

#SuperimposeInstagram приложения за маркетинг, чрез които много лесно ще можете да управлявате визуалното съдържание, да продавате продуктите си и да си спестите време!

Superimpose Ви позволява да заснемете снимка на преден план, да 1 премахнете от фона ѝ и да я поставите върху друг.

Това приложение предлага функции, като Ви позволява да завъртите изображението на преден план и да го слеете с други две изображения или техните текстури. Възможностите за моделиране на това приложение са невероятни.

Superimpose е лесна за използване приложение и идва с всички необходими функции, за да постигнете целите си за редактиране. Цената е $ 0,99 и е достъпно както за IOS, така и за Android.

Приложения за видео

Видеото е важна част от социалните медии. Хубаво е да имате няколко приложения под ръка, които да подобрят обри Вашите Instagram клипове.

#Vintagio

Vintagio Ви позволява да редактирате и снимки, и видеоклипове и да приложите филтри, за да им придадете ретро или винтидж вид. Можете да прилагате различни ефекти и филтри, включително сепия и черно-бели тонове, заедно с филтри, които предлагат цветови ефекти от 60-те, 70-те и 80-те години.

Можете да изберете от редица вградени песни и звукови ефекти като добавка. В момента приложението е достъпно само за IOS, струва $ 3,99.

#PicPlayPost

PicPlayPost предлага функции, с които да направи Вашите постове по-динамични и завладяващи. Можете да създадете видео колажи, използвайки комбинация от снимки, видео, GIF файлове и звук. Имате възможност да поставите изображение (или няколко изображения) и музика като фон.

PicPlayPost е безплатно приложение и се обновява често. Достъпно е както за IOS и Android, така поддържа и снимки за потребители на iPhone.

#Lapse It

Lapse It Ви позволява да направите time-lapse клипове, които показват ускорена версия на бавно променящи се събития (например преминаването на едно цвете от пъпка до цъфтене). Можете да импортирате видео и да добавите ефект за изтичане на времето.

Приложението Ви позволява да ускорите или забавите видеото и да добавите песен от Вашия  архив за фон на видеото. Интерфейсът е лесен за използване и има 50 филтъра, включително ефект за смяна на наклона.

Предлага се и за IOS и Android, приложението се обновява. Стандартната версия е безплатна и можете да закупите про версия на приложението с допълнителни функции за $ 1,99.

#Boomerang

Ако искате да привлечете вниманието на потребителите, приложението Boomerang на Instagram е подходящият избор. Това е едновременно и фото и видео приложение и Ви позволява да снимате кратки видеоклипове.

Boomerang Ви позволява да направите видео от 1 секунда, а след това го превръща в подобие на GIF.

Boomerang е безплатно приложение и достъпно както за IOS, така и за Android.

instagram-prilozheniya

Е, представихме достатъчно приложения за днес. Очаквайте ни отново по темата с още полезни инструменти.

Ако Ви е нужна помощ, следете ни тук: Facebook, LinkedIn и ни пишете тук: office@proper.media.
Източник: www.socialmediaexaminer.com

 

No comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *