За равносметка или Proper.media през 2015

По традиция в края на годината си припомняме какво ни се е случило, какво сме научили, какво сме преодолели, какво сме постигнали. Измерваме резултати, анализираме действията и допуснатите грешки, броим сбъднатите мечти.

Proper Media е нашият начин да сбъдваме мечти. Стартирахме през март месец като продължение на едно ученическо приятелство и няколко години опит на хората от нашия екип с продуктова реклама, онлайн каталожни услуги и ПР в социалните мрежи.

Измерваме успеха си с удовлетворението на клиентите ни, раздаваме се, за да представим всеки от тях по уникален и отличаващ начин, стремим се да се развиваме постоянно, за да сме в крак с всички новости.

Припомняме си ежедневно, че целта ни е да направим Интернет по-достъпна среда за всеки бизнес и да превърнем новите комуникационни технологии от досадно затруднение в инструмент за траен успех!

Всяка малка победа е важна за нас, а към големите причисляваме:

Новите клиенти, с които започнахме да работим

Това е най-голямата радост за нас, защото обичаме това, което правим. Всяка дума, всяка идея и осъществяването ѝ ни са придружени с планиране, дискусии, емоции, смях, притеснения и отдаване. Благодарение на нашите клиенти развиваме и експертност в различни области – вече знаем много повече за организирането на нетрадиционни тиймбилдинги, за особеностите при различни препарати за почистване, за полетите и екскурзиите, за детските облекла, за качественото поддържане на косата и нейните нужди и т.н. Трябва да сме запознати до такава степен с дейността на клиентите ни, че да се превърнем в част от тяхното семейство и да ги представим най-пълно и истински.

Още един човек в екипа

С новите клиенти работата се увеличи. Трябваше ни още един юнак в дружината, който да ни помага и да се включи активно. Юнакът всъщност е юначка и се казва Теди. Тя се присъедини към нас през лятото и за кратко време успяхме да се сработим и да действаме ползотворно. Ще Ви запознаем по-подробно с нея скоро, а дотогава можете да бъдете сигурни, че тя е насреща и има с какво да помогне. Обича предизвикателствата, любопитна и позитивна, Теди успява да формулира посланията на нашите клиенти с лекота и право в целта.

Събитията, в които участвахме

На всички вече е ясно, че едно събитие не се е случило, ако не е отразено в социалните мрежи. Взехме активно участие в събитията на нашите клиенти, като съдействахме не само със снимки и добър репортажен текст, с които разказахме на по-широката аудитория какво се е случило на събитието (или какво се случва в реално време). Ние се вълнувахме заедно с тях и ги подкрепяхме, когато трябваше да вземат решения за организацията преди самите събития. Може би защото сме любопитни по природа, но и понеже осъзнаваме нуждата от експертна намеса във всеки един аспект и етап от комуникацията на нашите клиенти.

151217 team proper

Като за завършек

Очаквайте ни отново след празниците! Напомняме Ви да си поставите цели и да мислите какво искате да постигнете. Ние от своя страна можем да Ви помогнем да дефинирате тези цели – очаквайте още през първата седмица на януари нашите предложения!

И не забравяйте, че успехът онлайн не е събитие. Той е процес, който изисква ежедневна работа. Мотивацията и вдъхновението са важни, но дисциплината, здравата работа и правилните навици носят истинска стойност!

Оставаме онлайн на: Facebook, LinkedInoffice@proper.media.

No comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *